0735 - 43 30 13johan@jgmagic.com

En trollkarl på Lidingö eller i Skärholmen

Vill du se en trollkarl på Lidingö eller i Skärholmen?

Jag, Johan Gustafsson och JG Magic är till för dig som vill uppleva en fantastisk dag eller afton tillsammans med en trollkarl på Lidingö eller i Skärholmen. Man kan anlita mig för det mesta inom trolleri. Jag har uppträtt på allt från barnkalas till företagsevent och 50-års fester. Om du är intresserad av en tillställning som involverar publiken, så är JG Magic det ypperliga valet. Alla från fem år till nittiofem år har utbyte av mig och mina trolleritillställningar.

Jag ger ett bra samtalsämne

Om jag uppträder tidigt på kvällen, så blir det inte brist på samtalsämnen under den annalkande middagen, det kan jag lova. Jag har genomfört många trolleriuppdrag och jag är väldigt varm i kläderna. Med min hjälp får alla en kväll att minnas hela livet. De skrattar, har roligt och njuter under mina trolleritillställningar.

Ett anpassat uppdrag

Jag försöker alltid att göra mina uppdrag och tillställningar, så personliga som det bara är möjligt. Desto mer du berättar om dig själv och de andra deltagarna, desto större möjligheter har jag att göra ditt uppdrag anpassat efter sällskapet och dess deltagare. När du anlitar mig, så kan du njuta av en trolleritillställning genomförd av en mycket erfaren, kompetent och engagerad trollkarl, som kan det här med trolleri och magi.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att anlita mig eller om du vill ha mer information kring hur jag arbetar, så är det bara att du slår mig en signal eller skickar mig ett mejl. Det går även att kontakta mig via det kontaktformulär som du finner här på sidan. Jag ser verkligen fram emot att höra från dig. Trolleri är min passion och jag lär mig hela tiden nya saker inom den här branschen.